Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Wednesday, September 23, 2009

Raya? Bosan..

aku rasa raya tahun ni paling bosan..
sebab apa? sebab selalu dari raya pertama,
sampai raya ke 3-4, aku ada kat kampung..
so, ramai lah saudara datang..
ni raya kat rumah, raya ke 2-3 saja..
ada orang datang.. lepas tu?
burb! tak ada dah..
kosong saja rumah..
nak pergi beraya pun tak tahu kat mana..
semua sibuk dengan hal masing-masing..

so far, raya ni duduk rumah sajalah..
kalau keluar pun, tengok orang sibuk pergi beraya saja..
uhuk! sadis betul..
bosan bosan!
maybe esok  kot baru pergi beraya..
itu pun kalau ada orang..
takut jadi macam hari raya ke 2 atau 3..
datang rumah, tapi tak ada orang..
datang rumah, ada orang, tapi ramainya!
aduh! hmm.. sadiskan..
adoi~

oklah..
sambung raya esok..
SELAMAT HARI RAYA!
MAAF ZAHIR DAN BATIN!

7 comments:

ielamorry said...

i perasan u potong rmbut dah. tp trim sikit je kot kan. still pjg lagi tuuu :P

actually i prefer boys yg rmbut pendek. tp what to do, dapat bf pon suka nk rmbut pjg2. rmbut i dah nk sama kot pjgn ngn die. nk cabar i ke ahaha. huhu :P

lantakla dia, asal bahagia. u pon :))

eh, selamat hari raya. ampun maaf juga. raya tahun ni bg sy tidak semeriah raya tahun2 lepas. ramai yg tak balik :(

fiiQ said...

panjang ke?
sbb layer kot..
tu yg nampak pnjg..
padahal pndek.. hihihi~~

har! taw tape!
sangat bosan dis year!
adush!
slamat hari raya kembali!
ampun maaf dipinta :D

walopon xmeriah, kita la kena meriahkan..
wakakka ;D~

Hidayah Baik said...

bosan? gi ar tengok wayang ke sambil makan kuih raya. kira sambut hari raya ah tu en. HAHAHA :D

Hidayah Baik said...
This comment has been removed by the author.
fiiQ said...

haha!
raya ni xsntuh lagi kuih raya..
hahaha..
asik dok mkn ktupat je..
nasi impit..
kuah kacang..
masyuk~

cHeRyNa PiReS said...

tak call dulu ke sebelum dtg? memang kena buat appointment dah zaman skang nieh...kalo tak nanti org cakap:

"laaa....apasal tak call dulu?"

:)

fiiQ said...

tahu takpe ;D~

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan