Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Thursday, September 10, 2009

My Sims 3!

Haha! nak juga tunjuk tu rumah!
hehehe! mana boleh tak tunjuk, jealous ni..
ngee!

ok.. ini sebenarnya adalah game THE SIMS 3..
simulation games ok..
nak ingatkan, game ni bukan untuk perempuan saja..
lelaki boleh main juga..
hehehe!

bagi sesiapa yang belum cuba,
dapatkan segera di pasaran!
confirm puas hati =)

ni serba sedikit rumah yang aku usahakan..
walaahh!

home sweet home x) 
(klik untuk pembesaran)

naik basikal sudah.. 
membazir beli kereta ni..
eceh! perasan =P
padahal ada kereta polis dah..
bini saja duduk rumah..
tak keluar..
mood dia sampai dah crazy duduk rumah xD
sebenarnya rumah ni aku bina spontan..
tak fikir pelan pon..
hihihi! amacam?
banyak lagi rumah yang aku buat,
tapi aku tak duduk..
just buat suka-suka =P

ni lah tempat sims aku, isteri dan anak dia bersantai..
kalau ada house party & birthday party pun buat kat sini..
biasa buat party, pakai bikini..
wakakkaka xD



mana pergi sims aku?
haha! nanti la aku post..
kasi gempak-gempak sikit x)
nantikan kemunculannya pada topik akan datang!

10 comments:

Melz said...

pergh..weh gempak gilew graphic die..hahaha best² game nie

ielamorry said...

amboi. siap emphasize :
nak ingatkan, game ni bukan untuk perempuan saja..
lelaki boleh main juga..
hehehe!


hihik, ;D yeahla2. LELAKI pon boleh main. haha.

cantik umah u. umah i takde shape pon. petak je. tp penuh dgn barang2 and disusun supaya senang nak guna je :P

takpela. nanti i nak buat rumah baru grand2 punya, lwn u punya :P

nenek™ said...

aku jgk peminat game de sim..tpi yg3 pnya xdak pn..wakakaka.

fiiQ said...

melz - wakaka! ape lagi.. jom la fight sape ruma paling grand..
kekekek!

iela - hehehe! mestila..
biasa kita buat rumah,
amek masa sejam atau lebih taw..
rumah sahaja..
tak termasuk barang..
ngee ;D
nanti kita post2 la lagi pic rumah kita yang lain..
weee..!~

nenek - eake?
best an, tapi tak sebest sims 2..
sebab ada u life, apartment life, vacation, season, pet dan etc.. hihihi!~~

tapi ada improvement sket la dari segi item, nak pusing2 barang..
boleh pergi town.. yeehaa~

Ain said...

ok la gak umah gme tuh.
tapi lau ad byk katil.katil kluasan 200meter.. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Boleh main guling2...dr hulu smpai hilir ;D

fiiQ said...

huahuahua!
kalau la boleh men guling2..
hahaha! hampeh pnya macik ;D

Ain said...

fiq tuh at0k tua kerepot berkedot2.terketar2,,

fiiQ said...

lork!
belum tua lagi..
muda dan bersemangat neo!

Ain said...

bukti!?

fiiQ said...

bukti..
lihatlah pic sy!
bluek!!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan