Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Wednesday, September 9, 2009

Hatiku Tercalar


jeng jeng jeng!
saspen saja..
kehkehkeh!

aku tak faham betul lah..
adakah kereta dicipta hanya untuk lelaki
saja yang boleh bawa?


sebab kalau bagi perempuan drive sehari dua,
mesti balik ada punya line-line
yang tak sedap mata memandang..
lagi tak sedap kalau kereta tu kepunyaan sendiri..
confirm! adeh!


kalau pendek dan tak berapa nak nampak,
tak apa lagi..
kalau dah dari depan sampai belakang
panjang saja.. siapa tengok tak marah kan..
hohoho!
walaupun bukan harta sendiri,
tapi kena lah jaga elok-elok..
kan dah diberi kemudahan..
nanti kalau dah tak beri pinjam,
kata kedekut pula..
aduh!

berhati-hati di jalan raya!
ingatlah saya yang tersayang..
adeh!

;)


P.S - Nak duit raya ya!
alamat boleh minta kat saya..
terima kasih ;)

15 comments:

Besi Karat said...

woi aku bawak keta bukan calar balar je,habis kemek kemek.hahaha

nenek™ said...

msti tuju kt sesapa yg pnjam keta ko kan..ish..tpi keta kalo xbgi pnjam pn,org xkn kata kedekut la..sbb pnjam keta ni bkn mcm pnjam pemadam..

fiiQ said...

besi karat - hahah! ko layak bawak buldozer je.. keh3!! konfem xkemek lagi.. kete org yg kemek.. huahuahua!!

nenek - aah.. tapi ala faham2 je la ppuan nie.. tak bagi pnjm kang, sedih la feeling la ape la.. lagi2 adik sndiri.. faham2 suda.. adeh x( terguris hatiku~

m a r s u p i L a m i said...

eee!

.mane ade.

.tak semua ponpuan bawak keta camtu weyh.

.sy bawak ok je.

.stakat nie la.

.tak tau la akan dtg.

.hehe.

semangat ! semangat ! :D

sharifah nur liyana alidrus said...

xsmue ppuan la bwk kete cmtu i alhamdlillah ok je...
u nye kete,,kete pe..mesti kete masyuk punyer kan klu x..xkn mrh cmni.huuuuu

sharifah nur liyana alidrus said...
This comment has been removed by the author.
nenek™ said...

ok..fhm2 tu ok lgi aku ase..adik beradik sndri xpe la..sbb keta tu dtg dri duit mak bapak kn.. mber kolej aku lgi xleh pakai..kutuk org kaw2 gile babi..fitnah siap lol..ble org yg dikutuk tu bwk keta dtg cni,bt muka xmalu je nk tumpang..tggal kwn bek sndri.. haaa..eh? npe ko x jdi driver adik ko je kn snang..mber2 die tgk ko msti pgsan..ko akan kelihatan macho dpn mber2 die..hahaha

fiiQ said...

marsupilami - hehehe!! eake?
bagusla kalau ok je.. hehehe!! semangat semangat!

sharifah - eak? bagus! pandu cermat jiwa selamat.. hehe! tu neo ;D

nenek - aku memang nak jadi driver dorang, tapi jadual aku tak mengizinkan.. kalau hantar boleh ar.. jemput tak boleh.. sebab ada kelas.. adeh~

sharifah nur liyana alidrus said...

oh neo...ingt sme ngn kete sy td huhu..rpenye tdk...yeah pndu cermat jiwa slmt.

fiiQ said...

hah? kamu kete ape?
hehehe ;D

Ain said...

oit! kutuk pompuan lak!
hang tgok la nnti.
den bwk kete mcm superw0man!
kalah hang yg bwk kete sempot2 mcm kucing tua ;DD
wakakaka!!

fiiQ said...

hahah!
bwk kete semput sebab ada awek 'cute'
waakakka!!~

Ain said...

lg skali! lg skaliiii!!!!!!!!!!!!

fiiQ said...

hahaha!
bluek2 ;D

Ain said...

;)

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan