Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Monday, September 14, 2009

Baju Raya Part 2


huhuhu!~
akhirnya,
pada hari ni, dapat juga aku cari seluar raya..
walaupun sebelum ni aku tak pernah pakai,
tapi tahun ni, buat aku teringin sangat nak pakai..
hehehe!
mesti kelakar kan?
ngee ;D

apa pendapat kau orang?
ok ke ko ke?



(kualiti gambar amat rendah disebabkan kamera handphone saja)

disebabkan jam menunjukkan jam 10pm,
aku terpaksa pulang ke rumah(kebanyakan butik dah tutup)
penat wor jalan dari satu kedai ke kedai yang lain! adeh! xD
nak cari mana yang berkenan..
nasib baik ada.. hehehe!
semangat!

-sambungan-
wah! penatnya hari ni(15 september)
cari baju sesuai tak jumpa-jumpa..
ada jumpa tapi harga pula mahal..
kemeja ada 2 pilihan di hati..
satu lengan pendek..
color putih, 2 kocek.. line-line..
satu lagi color hitam.. wah! cantik!
harga RM30-RM35! bajet lari x(

for today, ini sajalah baju yang aku jumpa..
ngee! saksikanlah~~




mula-mula tak rasa nak beli..
sebab color pinknya..
tapi apa boleh buat..
ini saja corak yang cantik ;)
hehehe! terima kasih..

-the end-
-sorry for the quality of the picture-
-guna kamera handphone saja-

10 comments:

Besi Karat said...

Woi ko nak g raya ke nak g sg wang?haha

~mistixora~ said...

haha.. klaka la kamu neh.. hehe.. nanti kite balek kg, kite g umah awak.. nak nengok awak pakai suar tuh.. ekeke..=)

fiiQ said...

besi - hahahha! ni baju jalan daa..

misti - balik mane?
kita balik bandar sri putra je..
hehee!

~mistixora~ said...

hehe.. kite balek muar.. tapi, npk gaye cam tak lei nak collect uet ayer kat umah incik fiiq jerk.. haha..

fiiQ said...

hahah!
mane ada duit raya..
adesh~
minx kamu ar~

Fær.han/Unown F/Gyan said...

oit~ raya kat bukit bintang ek? kui3, apaper pon, jgn lupa salam-salaman n bermaaf-maafan =p

m a r s u p i L a m i said...

semangat !

;)

seluar tak chantek.haha ! ;D

fiiQ said...

gyan - haha..bukan la..
raya kat bandar sri putra je..
wahahaha! ni baju lom siap g.. ngeehehehe! akan ku amek pic nnt ;D

mars - waa =(~

e.i.y.a.P.S.Y.C.H.O said...

mcm hantu.
org bli bju melayu.
dea bli bju tah ape2.

fiiQ said...

lor.. ni baju jalan la..
baju melayu wane maroon ;)~

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan