Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Monday, September 28, 2009

Bermulalah Waktu Pembelajaran

pagi-pagi liatnya nak bangun..
dah kena marah-marah,
tengking-tengking,
mak dah teriak-teriak,
baru la terhegeh-hegeh nak bangun..

maklumlah..
mood raya,
and cuti seminggu pula tu..
confirm dah liat nak bangun..
ni baru seminggu,
kalau bagi 2-3 minggu..
mahu terus tak nak bangun pergi kelas..
huahuahua!!

so far, hari ni, tak ada apa-apa masalah..
mulakan hari macam biasa lah..
pagi-pagi kena hantar adik pergi sekolah..
lepas tu, kemas rumah sikit..
then baru pergi kelas..
hehehe =)

mood : OK je, tak berapa nak baik ;-P
sebab adik asrama tak balik..
grrr..
dah kena naik motor pergi kelas..
 
p.s - jangan malas-malas pergi kelas/kerja!
hehehe! kalau masih dalam mood raya,
bawa saja kuih raya dalam kelas/office..
buat ala-ala menziarah kerusi ke kerusi/table ke table..
hahaha!


8 comments:

~mistixora~ said...

slamat belajar..
hehe..
rajin tol dak neh.. kemas2 umah sblum g kelas..
=)
umah saye lom d kemas lagik..
tolong la kemas skali..

fiiQ said...

hahah! byk la :D
bayar la..
wakkaka!!

~Ice~ said...

haha.. amal jariah la skali skale..=p

♫azmiera eizz♥™ said...
This comment has been removed by the author.
♫azmiera eizz♥™ said...

bwk skali ngan ketupat baru mriah..
hohoho, ziarah table ke table..
muahaha.. :)

fiiQ said...

~ice - jariah ape nye.. kekekek!!
azmiera - muahahah :D
cadangan tu dikira baik ape.. kekeke :D

~hannaicha~ said...

same laaa..mlsnye nk p kelass..huhu..selamat ari raya tuan rumah.wit raya jgn lupe..hahaa

fiiQ said...

selamat hari raya!
taw tape..
kekekek!!

amboi ;D
die la yg kasi ite :P

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan