Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Saturday, May 9, 2009

Final Exam!




sekali lagi final exam datang lagi..
takutnya lah nak menjalani ujian ni..
dahlah tak study lagi.. belajar pun main-main lagi..
yang tahu, online, main games, merayap, tidur..
itu saja lah kerja aku hari-hari..
bila dah nak dekat final, baru lah sibukkan diri nak study lah,
membaca buku lah, buat rujukan lah, cari soalan yang lepas-lepas lah..
hahaha! seronok ya kau orang gelakkan aku..
tak sedar ke kau orang juga sama macam aku..
gelak-gelak lagi.. hahaha!

by the way, GOOD LUCK for the FINAL EXAM ok!
aku doakan kau orang success!
wish me luck!
banyak-banyakkan melakukan ibadat,
berdoa dan tingkatkan usaha..
insyaAllah Tuhan akan tolong kita nanti..
SEMOGA BERJAYA SEMUA KAWAN-KAWANKU!

2 comments:

farha said...

haha..
terase sye..
gud luck gak.. do your best 4 final..

FiiQ90 said...

yesza! hehehe! maceh2 =)

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan