Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Sunday, May 10, 2009

Family Cars!




tentu kau orang pernah nampak punya aku bawa kereta ni..
bohong lah kalau kau orang tak pernah nampak..
kereta ni memang banyak lah kenangan..
dah bermacam-macam tempat aku bawa kereta ni..
dengan friends, mahupun keluarga..
jauh juga aku dah bawa kereta ni (drive sendiri ya) xD
paling jauh SABAK BERNAM, SELANGOR la.. hehehe!
aku start bawa kereta ni, masa aku form 5 tak silap..
ke form 4.. aku dah lupa dah.. tapi tak boleh lupa, form 3,
aku dah bawa kereta pergi sekolah.. hahaha!
masa tu volvo lama ayah aku, aku lenjan..
hahaha! bayangkan dengan gear manual, kereta dah lah panjang..
pengalaman bawa kereta tak ada..
main sedap je bawa kereta keluar pergi jalan besar..
jauh gak lah.. dari bakri tu aku bawa sampai taman temenggung.. hahaha!
sampai BATU PAHAT pun ada.. hahaha!




ini pun sama je.. tapi kereta ni dulu kurang bawa pergi jalan-jalan..
sebab akak aku bukan reti bawa kereta besar-besar..
so dia saja lah yang guna kereta ni..
tu yang kau orang jarang nampak aku bawa kereta ni..
masa dapat kereta ni, pergi sekolah dah tak bawa naza lah..
bawa NEO je.. nampak sikit sporty.. kalau pergi sekolah seorang,
baru lah market sikit.. hahaha!
pernah juga nak kena tahan, ya lah, lagi pun bukan ada lesen masa tu..
nasib baik JPJ tu tengok roadtax saja.. kalau dia tahan minta lesen,
mampus aku.. hehehe! tapi NEO tetap sporty la..
kegemaran cewek-cewek masa kini (kot)..
huhuhu!




yang ni pula, kau orang takkan pernah tengok aku bawa punya..
kalau kau orang dapat tengok, segan aku.. hahaha!
karang benda-benda tak baik kau orang ngumpat aku..
hehehe! kalau ada lah..
kalau tak ada,
ALHAMDULILLAH..
hehehe!

4 comments:

firfa_firzanah06 said...

aq penah naek kete NAZA tu ngan NEO yg PLAT nyer 2626...
haha...
teringin nk naek mezcedes...
hahaha....

FiiQ90 said...

mercedes dlm mmpi ar..
ahahahaha!

nenek™ said...

byk...meh 1..

FiiQ90 said...

1? amek la.. haha!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan