Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Thursday, October 8, 2009

Penggembaraan - part 4


akhirnya sampai juga di MUAR!
sampai dalam pukul 8.10pm begitu la..
aku ingat nak balik berehat kejap,
tapi baru teringat, ada open house kat BATU PAHAT!
aiyoyoyo! penat wok!

lepas hantar anak dara ni semua balik,
aku pergi lepak taman member aku,
cari lah mana dia orang lepak,
nak suruh dia orang drive(tak ada lesen lah dia orang)
oleh kerana penat sangat, terpaksalah bagi =)

akhirnya jumpa juga dia orang!
tengah makan kat rumah orang,
ada open house katanya..
sempat lah juga melantak mee hoon sup!
lepas kfc, mee hoon lagi..
wah! penuh perut..

atas nasihat member-member,
aku tak digalakkan pergi ke BP
tak jadi pergi BP satu hal,
pergi SEROM pula!
pergi open house..
nasib baik aku tak drive..
member yang tadi drive..

kita orang habis pergi open house, dekat 12.30am..
lepas tu, lepak town..
tengok budak-budak rempit berlumba..
huhuhu! kelakar-kelakar pun ada..
yang gemuk ada kurus ada,
kecil ada, besar pun ada..
bermacam-macam jenis mat rempit ada =D

sampai pukul berapa, aku tak ingat,
tapi agak pagi juga lah..
3-4am begitu,
baru aku balik rumah..
tidur.. itupun lepas jam 5am begitu =(

hari ahad pula,
ada konvoi open house dan college aku!
wah! memang hebat an?
dapat tidur berapa jam tu?
cuba kira dan menang..
wakakkkakaka!! =D



bersambung............



-cerita akan disambung ke part 5 nanti -
-thanks-

10 comments:

~mistixora~ said...

serom kat mane..??
saye nyer kampong pon kat serom......

fake smiling said...

urgh~
mls na flow PENGGEMBARAAN ny lg

fiiQ said...

misti - serom 3 :D
hihihi~

fake - lor.. xsuo pon ikut..
hmm?

adila said...

serom pon ad ke?
isk2.. nk kne dak ni...

amal said...

atoi ko nih
bile nak abes da...
pnat aku nak bce...

fiiQ said...

adila - haha! ada2 :D

amal - huhuhu! lom abes lagi..
yg melaka lom masuk g :P~

~mistixora~ said...

serom 3..?? saye ade sedare kat c2.. tapi umah atok saye serom 6..

fiiQ said...

misti - oh oh! sy mang kg kat situ..
ayah sy org sinun ;D

~mistixora~ said...

okeh.. taun depan saye g umah ek..?! beraye.. huhu..

fiiQ said...

heheh !boleh ajek :d

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan