Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Saturday, October 31, 2009

BIRTHDAY aku sudah dekat

selamat hari jadi aku yang ke 9teen ~
masih teen ok..
bukan tua..


thanks ~
back to the topic..
birthday aku sudah dekat..
awal bulan NOVEMBER..
not 1st, not 3th, but 2nd..
ok..
tentu kau orang nak tahu apa dream aku isn't it?
erm, sebenarnya sejak dua menjak tiga menjak ni,
aku asyik termenung saja..
ape yang aku kejarkan pun aku tak tahu..

tapi since aku student di ipts,
aku ada goals..
bukan goal bola tahu..

  1. nak habiskan belajar
  2. nak dapat keputusan yang cemerlang
  3. nak kerja yang baik-baik
  4. nak permudahkan hidup kedua-dua orang tua aku
  5. nak jadi orang yang berguna pada masa akan datang
Insyaallah..

untuk birthday tahun ni,
banyak benda aku idamkan dari tahun sebelumnya hinggalah tahun ni
yang masih belum menjadi kenyataan..
antaranya :



 motor idaman



bila neo aku nak macam ni


style macam ni



alamak ! sweet gila patung ni !


lagi..
hahaha ! lawa-lawa xD

hope all my wish will come true..
insyaAllah ~


[apa lagi aku lupa,]
[tapi tak apa,]
[nanti aku update lagi..]
[thanks ~]
[-edited-]

4 comments:

Hidayah Baik said...

eh rambut ko ngan gamba tu bukan dah sama ke?? heran aku o_O
hahaha happy belated bday dear ;)

p/s; alfatihah kepada yang tiada.

fiiQ said...

tak sama lor..
kena g salon kasi rebond satu kali..
pastu yang hujung2 kasi lentik mcm dlm pic tu..
baru la best !

~hannaicha~ said...

happy besday yg ker ++++..mcm byak sgt lak nombornye =p..dh tuo!

fiiQ said...

hehe :P
mane ada :P
baru 9teen taw ? :D

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan