Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Thursday, October 29, 2009

hmm..



sejak dua menjak tiga menjak ni..
aku cepat sangat bosan..
tapi aku tak tahu bosan dengan apa..

lagi satu aku ada masalah untuk tidur pada waktu malam..
tapi kalau siang, tak boleh pejam sikit,
terus lena di ulit intan..
aduh !

aku pernah try, tak tidur siang..
and waktu malam,
aku tidur seawal jam 10pm !
dah macam budak sekolah pun ada..
dulu aku sekolah pun tidur pukul 12am lebih..
lor ~
abaikan-abaikan..
back to the story..
err, kau orang tahu?
aku ingatkan dah tidur awal pukul 10,
dapat lah berjaga esok paginya
dengan segar,
dan bertenaga ala-ala baru lepas kena power root ke
livita ke red bull ke.. sekali !
oh no !
aku terjaga jam 1-2am !
dan lepas tu ! segar gila ! tak boleh tidur balik..

kau orang pun boleh fikirkan,
pukul 1-2am ni, apa kerja boleh buat kat rumah ni?
nak menyapu? tak masuk akal..
nak sidai kain? pun sama..
jawabnya online sajalah..
tapi pukul 1-2am ni siapa saja yang ada..
aduh ! memang masalah dah..

dah lebih 20 kali aku cuba cara ni..
tidur awal jam 10-11pm..
tapi hasilnya sama..
hmm.. apa boleh buat lagi..
takkan aku nak ambil ubat-ubatan..
tak mahu lah..



nak jumpa doktor ke?
kat sini ada doktor?
boleh tolong check saya?
saya sakit apa doktor?
jangan bagi jawapan mengarut-mengarut..
aku dush dush seorang-seorang kang..
uhuk ! tolong lah insan ini~

2 comments:

~hannaicha~ said...

terbalik pd kite lak...xkire la tdo kol bpe,asal pale jumpe besprenx die..sure trus tlelap.he!itu pn dgn condition..bdn baringg ngn kadar yg btol,kapla sudut nye btol..ha!bru bley tdo..=p..elak tdo siang!..peace!

fiiQ said...

hehehe ! da cube elak da..
tapi terbabas juge :P

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan