Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Friday, June 5, 2009

Yakin dan pasti..



hehehe!
setelah puas karaoke di MELAKA MALL,
aku yakin dan pasti
bahawasanya, aku akan cuba start
untuk berhenti karaoke..
huhuhu!



bila perlu pergi?
apabila tension sangat..
malas nak fikir buat assignment apa semua,
itu baru waktu-waktu sesuai untuk pergi
menjerit..
melepaskan geram..
huhuhu!

mulai minggu depan,
aku akan cuba kurangkan..
hehehe! mungkin aku ada akan ajak..
tapi kau orang jangan ambil serius ok!
sebab aku gurau-gurau saja..
hehehe!

apa-apa pun,
karaoke memang best!
huhuhu!
mulai minggu depan juga,
aku akan start collect duit..
bukan apa..
nanti bila nak pergi jalan jauh-jauh,
macam hari ini (4/6),
sekurang-kurangnya, ada duit lebih sikit..
bila duit lebih sikit,
boleh jalan jauh sikit..
kan kan kan!
hehehe!



bila lah dapat pergi lagi macam ni..
seronok..
dua ronok..
beronok-ronok..
hehehe!
nak pergi jalan,
jangan lupa ajak aku..
biar tak ramai pun tak apa..
janji hati puas..
apa yang penting, happy wei! =)

2 comments:

farha said...

hehe..
ok ak nk tgk ko stop nk karok..
tp nk lps tension x pe la..
jgn bantai 1 week 3 or 2 kli..
hehe... xD

FiiQ90 said...

yup!
kmpul duit lagi bek :D
hehehe!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan