Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Wednesday, March 3, 2010

Motor Idamanku

mungkin ada yang perasan
mungkin ada juga yang tidak perasan
post yang sebelum ini
tajuk lebih kurang sama,
hehehe !
maklumlah, minat manusia sering berubah-ubah
kalau ada yang kekal tu,
lantak lah..
sekarang ini cerita saya..
hehehe !

wah ! kenapa lah cantik sangat motor ni..
walaupun saiz badanku yang agak kecil
itu tidak menjadi halangan untuk memiliki motor
yang bersaiz lebih besar daripada saiz badan aku

hehehe !
cuba bayangkan
apa rupalah orang yang bersaiz kecil
menaiki motor yang lebih besar daripada badannya..
mesti nampak pelik kan?



comel-comel =D
hehehe !

begitu juga sebaliknya..
orang yang berbadan besar,
tapi menunggang motor yang lebih kecil..
tapi salah tu tak ada..
kena buat muka seringgit dua puluh sen la jawabnya..
mana tak nya,
orang tengok kita, kita tengok orang..
hehehe ! 
lagi-lagi kalau berhenti kat traffic light kan..
mesti orang tengok saja..


hahaha !
apa rupalah kan =)

kalau tak mengutuk,
oklah, kurang dosa..
kalau mengutuk, terima sajalah..
mulut orang, macam mana nak tutup..
yang penting,
kita bukan curi motor tu..
allright =)

mesti kau orang tertanya-tanya,
nantilah..
bila benda dah dapat,
baru boleh nak cerita..
benda tak ada lagi,
cerita-cerita nak buat apa kan..
tambah sedih saja nanti =)
ok ~

Assalamualaikum !
Selamat Sejahtera !

2 comments:

RaMa2UnGU said...

waaaaa...nak jugak bli motor ni...teringing jek...huiiii

fiiQ said...

hehehe..
adoi..
bile la nk dapat

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan