Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Monday, April 27, 2009

Kemalangan yang tidak diduga di kem BTN 21/4/09

Aduh aduh aduh..
kena masuk hospital..
seksa gila..

kena masuk air dalam badan..
sebab? entah.. tak tahu pula xD
kiri kanan tangan kena cucuk jarum..

memang tak boleh bayangkan lah suasana dalam hospital tu..
dengan sedihnya + sakitnya..
aku fikir aku dah nak mati je rasa..

1st1st aku tiba kat hospital tu,
aku diusung maacm masuk ICU..
dengan gigil-gigil kesejukkan..
dengan leher pakai penahan tu(untuk broken neck)
baring atas papan keras..
seksa jiwa raga..
masuk saja dalam bilik pemeriksaan, doktor boleh banyak songeh..
pergi hospital mana, ada sudah bagi injectioninjection/ubat-ubatan belum,
asal sakit.. ngek nye doktor..
lepas dah puas bebel-bebel, tangan aku 2-2 dicucuk jarum..
peh! masa dia cucuk, dia siap umpil-umpil..
hanya Tuhan saja tahu macam mana aku rasa sakit tu..

Alhamdulillah aku tak ada patah-patah..
so aku ditempatkan di wad biasa saja..
tapi still baring atas papan..
sebab aku tak boleh gerak sangat lepas dah inject tahan sakit tu..
huhuhu!!

sekali lagi doktor bawa khabar kurang gembira,
doktor suruh aku stay kat wad, sebab badan aku lemah lagi..
aku cakap tak nak je.. slumber je..
hahaha! bonda ada sokong aku..
last-last aku balik je.. nasib baik parent aku ada kat muOr..
kalau ada kat jb, naya aku sorang-sorang dalam wad..
buatnya ada hantu.. hahah!!

akhir sekali my Dad sampai juga..
bawa aku pulang..
wuhuu!! tapi aku tak boleh banyak gerak..
sebab cepat penat..

weee..
sampai sini je cerita kita..
Salam!~

2 comments:

nenek™ said...

ni kes pe..nk tau gk

FiiQ90 said...

baca la nenek xD

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan