Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Sunday, May 9, 2010

Masalah

kenapa lah bulan ni malang sangat bagi aku =(
padahal baru awal bulan..
1st sekali,
ada la kawan baik [nama dirahsiakan] nak minta putus
sedihnya lah..
kenapa sudah sekian lama berkawan,
dah rapat, dah mesra,
baru sekarang kau minta memutuskan hubungan..
kalau ada salah, kan boleh berbincang..
tapi kenapa bila dah kemuncak baru kau nak minta putus..
hmm =(

2nd,
saman.. argh ! tensionnya..
saman, saman..
malas nak cerita =(
sedih saja..

3rd,
final exam + final project..
risau nya lah aku kedua-dua ni..
dah lah belajar macam...... hmm
pergi kelas saja ilmu ada,
keluar, semua hilang..
susah sangat kepala aku nak masuk teori..
kalau praktikal,
kenapa cepat saja ingat..
argh ! tolong aku !

seriously mood down sangat pasal semua masalah ni..
hmm =(

YA ALLAH, kau bantulah hamba mu ini..
permudahkanlah urusan ku hari-hari
lapangkan dada ku, hati ku agar aku dapat menerima ilmu pengetahuan..
hanya kepadaMu aku meminta sesuatu..
sesungguhnya kau MAHA MENDENGAR..
amin x(

6 comments:

A's said...

sabar ok.. :)

m a r s u p i L a m i said...

minta putus ?

sahabat or...gf ? huuu.. ;)

farha said...

sabo.. smua 2 ad hikmah.. insyaallah ko tabah ngan dugaan yg dbrikan..
anyway gud luck!!

fiiQ said...

hmm thanks all..
muaxxx3 !

eiyapsycho said...

ahah?kwn ker mkwe?

fiiQ said...

kwn syg ~

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan