Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Thursday, July 16, 2009

Khamis 16 July



(Morning)



screeettttt!!
fuh! seb bek tak langgar bontot kereta depan..
ada ke dia brek bila dah dekat,
kita yang follow beria-ia lah..
terkejut beruk tengok dia berhenti..
nasib baik lah satria NEO ni ada ABS..
ceh3! promote sikit..
hehehe!
kalau tak, mesti dah gigil je..
al-maklum lah, tak ada experience lagi eksiden ni..
haish! takut betul..
moga-moga tak ada lah berlaku..
amin..

pandu cermat,
jiwa selamat =)




(Noon)


wah3! seronok betul karaoke..!
hilang semua suara aku..
kih3!! tapi boleh cakap lagi..
cun3!! hahaha!



Alhamdulillah Mid-Term tadi senang lah..
boleh jawab, boleh compile..
Amin Ya-RabbalAlamin! Syukran =)

Err.. Nothing Interested This Noon..
Tapi nak ucap Terima Kasih kat
Mrs. Farah
cause belanja kita orang susu DUTCH LADY COKLAT!!
hohoho! Sodap!
Kenyang perut suka hati :D

*Benci new keyboard ni!
*lembab betul aku taip xD


(Night)
Selesa betul dapat tidur petang..
huahuahua! bangun-bangun saja,
terus masak burger..
lapar gila! hohoho!
air yang tak boleh tahan..



COKE + AISKRIM VANILA!
Oh yeah! sedap..
hohoho!



Tensionnya lah study teori..
esok dah lah exam ISO..
outcome tak siap lagi..
sabtu MPW lagi..
haish! apa lah nasib =(

kau orang doakan aku ya!
terima kasih..

5 comments:

farha said...

huhu.. prnh gak ad experience cm ko..
gigil 1 bdn..
ak ny leh compile tp.......
mistake skit jek td..
argh menci ny....

THANZ FARAH!!!!
sodap air dutch lady 2.. :)

farha said...

I HATE SHORT SEM!!!!!!!

FiiQ90 said...

alaa..
jgn ingt ko sorang je mencik..
aku pun..
hish!

Ain said...

ahhh! seb bek xlggar ea.
amin la.
huhuhu.rosak kte ayh.ahahaha!
kete sndrie k?
reply to my chatbox.

FiiQ90 said...

wek2 :D
ada ABS slamat!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan