Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Sunday, December 13, 2009

Mengantuknya

rancangan yang tak dirancang..
betul ke aku tulis ni?

11.00pm..
trut trut (bunyi lagu tema nokia)

aku - salam, ya ! nape?
Z - salam, wei mana?
aku - rumah sudah, nape?
Z - KL jom?
aku - hahaha ! gila ka, mana ada duit..
Z - aku support
aku - hahaha (tidak percaya)
Z - dah,, ko datang je..

dengan muka tak bersalah,
aku pergi datang rumah dia..
gila ke nak pergi kl..
dah pukul 11 lebih la..
sampai dah pukul berapa nanti..

tak apa, dah orang nak belanja,
ikut sajalah..
sekali bukan dia la belanja, orang lain..
tak apalah, ikut sajalah..

bertolak dari MUAR - KL, pukul 12am..
highway main top speed saja..
140-150km/h..
semua kereta habis kena high beam..
hahahah~ baik kereta mewah,
singapore.. semua lah senang cerita..
bas-bas, lori-lori pun kena juga..

sampai KL agak-agak kau orang pukul berapa?
tett ! masa sudah tamat..
pukul 12.40am..
huhu ! macam dekat la pula..

part yang tak best ialah
kena pergi DAMANSARA..
dah la tak tahu jalan..
pusing punya pusing
sampai 3am lebih..
baru jumpa jalan..
aku sampai tertidur-tidur kat belakang..
nasib baik bukan aku drive..

bila dah jumpa,
aku diturunkan di McD berhampiran..
orang dating, tak boleh kacau..
hehehe ~
lama gila juga dia dating..
entah dating ke datang,
aku pun tak tahu..
sampai pukul 4.50am baru datang semula..

sampai-sampai, terus gerak balik MUAR
ahahaha !
nak dipendekkan cerita,
aku pergi KL semata-mata makan McD..
hahahaha!
jangan marah =)
mengantuk aku dibuatnya..
sampai rumah dah pukul 8am..
adiios amigos..
tidur dulu =)

4 comments:

green said...

wah...hebat ko...laju kwn ko bawak kete...

fiiQ said...

hahaha !!
memang laju ;D
maw sume kete kena high beam..
yg kelakar, bmw pon duduk tepi..
ekekeke !~~

ielamorry said...

huih. mkn mc d je gi KL. heheh.

about ur status tu , me too, i need a damn vacation for myself too. huu.

fiiQ said...

haha ! ~ yeah
saya da ada plan..
wehheee ;D

mandi pantai !!!
yeeehaaa!!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan