Pembaca Setia

Status

Ready To Convocation =)

Monday, January 17, 2011

Kebaikan

perkara ini aku terfikir selepas aku hantar
emak aku ke sekolah..
masa tunggu kat lampu isyarat,
tergerak la juga nak tengok handphone kan..
mana tahu ada orang call ke message ke pagi-pagi..
aku ni jenis jarang tengok handphone lepas bangun tidur..
lepas siap buat kerja, baru lah nak tengok..
tak pun, macam pagi tadi lah..

ok-ok berbalik kepada cerita,
ada lah 1 mesej belum dibaca..
sewaktu aku tekan butang reply,
lampu isyarat pun bertukar menjadi hijau..
terkial-kial aku menaip mesej
(amaran, jangan main mesej sewaktu anda sedang memandu)
wahahaha ! sambung balik..
rupanya ada bagus juga handphone touch screen ya..
bila kita sedang memandu, punyalah susah nak taip mesej..

kalau handphone-handphone lama,
senang saja aku taip mesej..
kadang-kadang tak perlu tengok skrin dah boleh tahu
apa pesanan yang aku nak tulis tu, 99.9% betul..
hahahah ! 


oklah sampai disini saja,
jangan main handphone sewaktu anda sedang memandu..
tak kira lah tengah menunggang motorsikal ke
tengah drive kereta ke.. 
takut membahayakan orang lain.. ok?
hehehe ! 

renung-renungkan dan selamat beramal =)

3 comments:

Lina said...

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com


please delete this after done, thanks

cik animob said...

hohohhoho..weh..nape org minat hp canggih

fiiQ said...

kene tnye org minat hp canggih r..
sy x.. hahahaha!

-P.S-

Sesetengah Gambar Yang Diambil
Bukan Hakmilik Saya !!

Terima Kasih Kepada Google !!

Permainan